Tattoine Was Constantinople

Anybody remember the Turkish Star Wars knockoff we were all talking about a couple of years ago? Well now you can watch it in full, for free.

God bless America. Or Turkey. Ooh, turkey sounds good.

Published
Categorized as News

By Sharkey

I run bamf.

3 comments

  1. What in the most holy name of fuck was that? Whoever decided to waste time making that unwatchable piece of shit should be beaten to within an inch of their life. And I’m not talking about Lucas either.

  2. ( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )( o Y o )( . )( . )

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *